Αρχική σελίδα » Δραστηριότητες ΠΜΣ » Hμερίδα "Διοίκηση & Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση"

«Διοίκηση & Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση: Μία κριτική  & συγκριτική θεώρηση των εφαρμοσμένων πολιτικών στην χώρα μας»

Το Π.Μ.Σ. «Εκπαιδευτική Πολιτική & Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Ε.Κ.Π.Α. και η Επιστημονική Εταιρεία Οργάνωσης & Διοίκησης της Εκπαίδευσης (ΕΟΔΕ) διοργάνωσαν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Διοίκηση & Επιλογή Στελεχών στην Εκπαίδευση: Μία κριτική  & συγκριτική θεώρηση των εφαρμοσμένων πολιτικών στην χώρα μας», το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Κωστής Παπαδημητρίου, Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ενώ καθοριστικό ρόλο με την ομιλία και την παρουσία του στην όλη συνεδρία, έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Χριστόφορος Βερναδάκης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν επίσης με ομιλίες, ο κ. Ι. Κασουλίδης, Αντιπρόεδρος ΚΟΕΔ, η κα Ε. Αργυροπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παν. Κρήτης, ο κ. Γ. Κατσαρός, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ Πειραιά, η κα Α. Ρέντζη, Προϊσταμένη Ειδ. Νηπιαγωγείου Med και ο κ. Ν.Κορδής, Αιρετός ΚΥΣΔΕ.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Διευθυντή του Π.Μ.Σ. και Πρόεδρο ΕΟΔΕ, του κ. Κασουλίδη, του κ. Παπαδημητρίου, του κ. Αλεξανδράτου, Πρόεδρο ΠΕΣΣ και του κ. Κουντούρη, Πρόεδρο ΠΕΕΔ-ΠΕ, στη Στρογγυλή Τράπεζα.

Την όλη ημερίδα συντόνιζε ο κ. Θ. Οτζάκογλου, Γενικός Γραμματέας ΕΟΔΕ.